Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : (0226) 461 21 31
WEB https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAYTAZDERE BELDESİ MERKEZ MAH. ERİKLİ SK. NO15 ALTINOVA YALOVA
VİZYON : Çağdaş,üreten,kurumsallaşmaya ve ekip çalışmasına önem veren ;güler yüzlü,hoşgörülü,milli,manevi ve evrensel değerlere önem veren, çatısı altında yaşayanların mutlu olduğu;idealist bir eğitim yuvası olmak
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlarını gerçekleştirmek.Eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli,kaliteli eğitim-öğretim hizmeti sunabilmek;çağdaş insani evrensel etik değerler sahip kendi ayakları üzerinde durabilen,sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : MART 2014 TARİHİNDE "DEĞERLER EĞİTİMİ" YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCiLİĞİ-- 2015 MASA TENİSİ TURNUVASI YALOVA 2.CİLİĞİ-- 2015 GÜREŞ TURNUVASI YALOVA 1.CİLİĞİ-- 2015 ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASI YALOVA 2.CİLİĞİ-- 2015 MESLEK DERSLERİ DENEME SINAVI TÜRKİYE 1.CİLİĞİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ´BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ´YARIŞMASINDA ULU ÇINARLAR GÖLGESİNDE SAMİMİ BULUŞMALAR ADIYLA 452 PROJE ARASINDA İLK 50 PROJE ARASINA GİREREK ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Saatler : 08:40-15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Yalova´dan ve diğer ilçelerden otobüslerle veya özel araçlarla araçlarla, şehir içinde oturanlar da belediye otobüsleri veya özel servislerle okula gelebilirler.
Yerleşim Yeri : Altınova - YALOVA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine : 300 mt - İl Merkezine : 24 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi Futbol Voleybol, Hentbol, Dart, Bocce Satranç Güreş
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak
Proje Çalışmaları : Tübitak projeleri